Tim TON u poseti etno kući „La vie“ u selu Prva Kutina, Niška Banja

Turistička organizacija Niš je u petak 10.7.2020. godine posetila etno domaćinstvo La vie na selu, u selu Prva Kutina, 11km od Niša.

Domaćinstvo poseduje 3 sobe, 8 ležaja, 2 kupatila, kuhinju i namensku prostoriju za prezentacije. Moguće je organizovati Team building-e.

Prateće aktivnosti i sadržaji u domaćinstvu su bilijar, stoni fudbal, šah, pikado, biblioteka, vožnja kvada, biciklizam, roštiljanje, šetnja kroz prirodu ili do centralnog trga u Niškoj Banji na samo 1.5km udaljenosti. U dogovoru sa domaćinima moguća je organizacija paraglajdinga, streljana i streličarstvo, jahanje konja, planinarenje, obilazak i upoznavanje sa znamenitostima samog kraja…

Priuštite sebi da napustite gradsku vrevu i budete nagrađeni čistim vazduhom, šetnjom kroz prirodu, domaćim slatkom, teglom ajvara, pitom sa zeljem i sirom, i ostalim seoskim đakonijama…

Nedaleko od etno domaćinstva nalazi se  Restoran i bazen Prince, kapaciteta 100 mesta, koj može biti mesto za za vaš nedeljni porodični ručak, uživanje i opuštanje pored bazena ili u klimatizovanom delu restorana.

Domaćinstvo La ViE na selu , kontakt telefon: +381 60 874 7563, e-mail:

etnodomacinstvo.lavie@gmail.com

Restoran Prince, kontakt telefon:  +381 61 654 9689, e-mail:

restoranprince@gmail.com

 

Turistička organizacija Niš poziva etno domaćinstva u Nišu i okolini, da nas kontaktiraju na +381 18 524 877 ili putem mejla info@visitnis.com, rado ćemo posetiti i promovisati vašu ponudu u Srbiji i regionu.