Seosko turističko domaćinstvo „Sečanica“

Još jedno etno domaćinstvo nedaleko od Niša, koje uz promociju autentičnih proizvoda i hrane, razvija i dodatne programe za relaksaciju i višednevni boravak u ambijentu srpskog sela!
Seosko turističko domaćinstvo „Sečanica“
Seosko turističko domaćinstvo “Sečanica” obuhvata Vilu „Vera“ i restoran “Kuhinja kod Nane”, smešteno je u podgorini Malog Jastrebca, udaljeno je 15 km od Niša.
Nudi sve što je potrebno jednom gostu ili turisti koji želi da svoj odmor provede u netaknutoj prirodi na svežem vazduhu i vodom sa izvora, uz tradicionalne specijalitete samog kraja, koji želi da učestvuje u aktivnostima, tradiciji i stilu života lokalnog stanovništva, bavi se različitim rekreacijama ili samo odmori u miru i tišini…
Raspolaže sobama za prenoćiste, svaka soba ima svoje kupatilo, terasu, wifi, TV, klimu. Restoran „Kuhinja kod nane“ je samostalan objekat u sklopu domaćinstva gde se spremaju tradicionalna i domaća jela.
U sklopu domaćinstva u ponudi je i „natur spa“ kao dodatna ponuda za malo zahtevnije goste sa bazenom, saunom, mestom za knajpanje (hidroterapija).
Objekat u kome se nalazi restoran kao i ograda koja obuhvata celokupono domaćinstvo izgrađeno je od gorskog kamena, koji se nekada upotrebljavao za izgradnju starih seoskih kuća, koji daje autentičan I prirodan izlged koji se uklapa u samu okolinu.
Seosko turističko domaćinstvo Sečanica, kontakt telefon: 063/ 873 0321
Sečanica je selo koje pripada gradskoj opštini Crveni Krst, udaljeno je 15km od Niša. Do Sečanice se može doći prigradskim linijama: 33 Niš – Sečanica i 39 Niš – Supovac, Sečanica.