Sajam turizma i aktivnog odmora, Niš 2017


18. Međunarodni Sajam turizma i aktivnog odmora, Niš 2017.

Obaveštavamo vas da će 18. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, Niš 2017. god, biti održan u periodu od 30.marta do 01.aprila 2017. god u Hali SC Čair u Nišu.

Prethodni sajam turizma, održan aprila 2016. godine okupio je oko 125 izlagača iz Srbije i Republike Srpske, Makedonije, Bugarske, Mađarske i Grčke i to turističke organizacije gradova i opština, turoperatore i turističke agencije, hotelijere, predstavnike banja i zdravstvenog turizma, predstavnike sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, klubove adrenalinskih sportova, etno domaćinstva, udruženja samostalnih izlagača suvenira, kao i organizatore manifestacija.

Na sajmu turizma 2017. god očekujemo da Grad Niš još jednom bude mesto okupljanja raznovrsnih učesnika zemlje i regiona, predstavnika turističke privrede koji će prezentovati svoju ponudu, programe i aktivnosti.

Turstička organizacija Niš Vas poziva da obogatite program Sajma koji smo pripremili za učesnike i posetioce, i uzmete učešće u nekoj od pratećih aktivnosti Sajma: na jednodnevnoj Konferenciji o avanturizmu, na promociji i degustaciji jela i pića u okviru posebnog dela izlagačkog prostora koji je namenjen grastronomskoj i vinskoj ponudi “Gastronomija i Vino“, kao vida promocije kulturnog nasleđa, kao i u prezentaciji posebnih programa koji se tradcionalno održava u konferencijskog sali. 

Za sve zainteresovane učesnike, i ovog puta pripremili smo ponudu u vidu posebnih uslova za rane prijave i uplate, u vidu popusta od 20% za zakup prostora i prezentaciju programa tokom trajanja sajma. Period trajanja ove akcije je do 15. januara 2017. god.

Kako je Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora postao jedan od važnijih događaja ovog dela Balkana, pozivamo vas da uzmete učešće, i budete jedan od učesnika 18. Međunarodnog Sajma turizma i aktivnog odmora Niš 2017.

Пријава_Сајам_Ниш_2017