PRVI WELLNESS FESTIVAL U NIŠU

I WELLNESS FESTIVAL u Srbiji održaće se 13. juna 2020. godine u Nišu, na Trgu Kralja Milana, u organizaciji Fitness Club Top Form iz Niša i Turističke organizacije grada Niša.

Posetioci će imati jedinstvenu priliku da u celodnevnom programu u znaku promocije wellness – fitness industrije i zdravstvenog turizma, potpuno besplatno probaju razne moderne plesove, Fitness, Piloxing, Pilates, Zumbu, Strong Nation, Cross Fitness, Yogu…

Na štandovima festivala biće prezentovana WELLNESS ponuda najboljih hotela južne i istočne Srbije, takođe će svoju turističku ponudu predstaviti Turistička organizacije centralne i južne i istočne Srbije( To Beograda, To Kragujevca, To Kraljevo, To Ražnja, To Prokuplja, Bela Palanka, To leskovac, To Pirot)

Posetiocima će biti izložena bogata i raznovrsna ponuda zdrave hrane i predstavljeni programi za zdrav načina života kroz mogućnost konsultacija, savetovanja, merenja industrijama.

Posetioci i učesnici festivala imaće priliku da se informišu o zapošljavanju u wellness industriji južne i istočne Srbije na štandu zapošljavanja, u direktnom razgovoru sa poslodavcima čije potrebe za stručnjacima u ovoj oblasti iz dana u dan rastu.

Svečana dodela zahvalnica učesnicima i nagrada je u 19.30- 20.00h