NAJBOLjIH 99 U SRBIJI

Projekat je pokrenulo i organizovalo Udruženje za razvoj turizma i ekologiju „Srbija koju volim“, a akciju je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Turistička organizacija Srbije (TOS), Turistička organizacija Vojvodine (TOV), Turistička organizacija Beograda (TOB), Visoka turistička škola strukovnih studija iz Beograda, Prirodno-matematički fakultet Univerziteta iz Novog Sada – Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje (Univerzitet u Kragujevcu), Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES), YUTA, kao i veliki broj medijskih kuća. U amfiteatru Visoke turističke škole strukovnih studija 25.04.2018.god. uručeni su sertifikati i zahvalnice za učešće u projektu „Najboljih 99 u Srbiji“ 2017. godine
Ekipa koja je radila na projektu „Najboljih 99 u Srbiji“, posećivala je turističke destinacije širom Srbije i snimala priloge o njima, uz saradnju sa lokalnim Turističkim organizacijama..
Cilj akcije je unpređenje usluga u turizmu Srbije i promocija najzanimljivijih turističkih vrednosti,
Nagradu je dobio, grad Niš, Turistički informativni centar Niš“, kao i niški hoteli „ New City “ i Garni hotel „ETER“ , rimska vinarija „Malča“, muzej „Ćele Kula“, pekara „Branković“, turistička agencija „Euroturs“ i crkva Krista Kralja – sa sertifikovanim česticama.