18. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I AKTIVNOG ODMORA

08 Mar 17


18. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I AKTIVNOG ODMORA

Hala "Čair", Niš , 30.mart - 01.april 2017.

 

MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I AKTIVNOG ODMORA u Nišu predstavlja, nakon Beogradskog sajma, najperspektivniji sajam iz oblasti turizma u Srbiji. Svake godine u prostoru hale “Čair” svoju ponudu i programe prezentuju brojne turističke destinacije turoperatori i turističke agencije iz Srbije, Grčke, Makedonije, Bugarske i Mađarske; hotelijeri, etno domaćinstva, spa centri i organizatori manifestacija.

Specifična orijentacija vezana za promociju aktivnog odmora, kao sve popularnijeg vida turizma, dovodi na sajam i klubove ekstremnih sportova, organizatore aktivnog odmora i avantura u prirodi.

Zahvaljujući dobrom prošlogodišnjem odazivu, prateći događaj i u 2017. godini biće degustacija gastronomskih specijaliteta i vina koji ove godine nosi naiziv “HEDONIZAM I TURIZAM”. Niš je zahvaljujući svom gostoprimstvu, fantastičnoj gastronomskoj ponudi i brojnim događajima uspeo u svojoj turističkoj ponudi da spoji ova dva pojma. Kako to rade ostale turističke destinacije imaćemo priliku da vidimo tokom dvodnevne prezentacije ukusa i mirisa raznih delova Srbije i Balkana. 

ULAZ SLOBODAN.

Radno vreme sajma: 30 i 31. mart od 10.00-19.00, 1.april od 10.00-17.00

 

Informacije: Turistička organizacija Niš, sajam@visitnis.com tel. 018/505688

 

 


Koja manifestacija po vama privlači najviše turista u naš grad?

  • Nisville
  • Nisomnia
  • Filmski susreti
  • Dani bureka


Galerija


Demo