Konstantin


Prenoćište Konstantin nalazi se u mirnom delu Niša, na samo pet minuta vožnje od centra grada. Nalazimo se na dva do tri kilometra od železnicke stanice, aerodroma i autobuske stanice. Idealan za odmor i opuštanje. Takođe, preporučujemo ga i poslovnim ljudima koji žele miran prostor za rad, bilo da je to na jedan ili više dana. Na raspolaganju će Vam biti ljubazno osoblje 24h. Ukoliko želite vrhunsku uslugu smeštaja, onda smo mi pravo mesto za Vas.

U sklopu objekta nudimo na raspolaganje 14 soba, od toga dva velika apartmana ciji je kapacitet za cetiri osobe sa mogucnošcu dodavanja radnog stola za poslovne ljude.
Imamo 4 sobe sa francuskim ležajem i 8 dvokrevetnih soba koje se mogu iznajmiti i kao jednokrevetne. Sve sobe su veoma prostrane, veselog kolorita, sa prirodnim osvetljenjem i terasama koje pružaju predivan pogled na panoramu grada.


Vršimo usluge spremanja soba svakog jutra (zamenu posteljine i peškira), organizujemo pranje veša, hemijsko cišcenje... Recepcija radi 00 - 24 h, sedam dana u nedelji. Imamo dežurnu sobaricu i rum-servis. U blizini se nalaze teniski tereni kao i fitnes centar gde Vam mozemo rezervisati termin. Za Vas možemo izvršiti usluge rezervacije avio, železnickih i autobuskih karata ili iznajmiti auto. Obezbeđujemo parking mesta na javnom parkingu pod video nadzorom. Gostima koji nisu iz našeg grada omogućili smo i besplatan prevoz pri odlasku iz hotela do autobuske i železnicke stanice i aerodroma.

 

Adresa: Knjaževačka 15

Telefon: 018 4272 626

Fax: 018 4516 293

E-mail: prenociste_konstantin@yahoo.com

Web site: Prenoćište Konstantin 2008