Hotel "Tami Residence"


Kapacitet hotela Tami Residence **** je 60 standardnih i delux soba, uključujući 4 apartmana kao i depandans Tami Residence **** sa 10 delux soba. Sa ciljem da se gostima pruži potrebna udobnost, kvalitetan smještaj i usluga, poseban naglasak stavili smo na uređenje i prostranost soba prijatnih tonova i pažljivo biranih materijala. Sve sobe i apartmani pružaju pogodnosti kao što su LCD televizor, kablovska i interna televizija, Wirelles, LAN konekcija, direktna telefonska linija, min bar, individualno podešavanje temperature u sobi, 24h sobno posluživanje, mogućnost produžetka kreveta, sef, fen, sunđer za cipele, set za šivenje, kapa za tuširanje, pribor za ličnu higijenu, papuče za jednokratnu upotrebu i bade mantil na zahtev gosta. U hotelu Tami Residence **** gosti mogu besplatno koristiti: Internet, otvoreni bazen, fitness centar i sportski teren za male sportove.

 

U svom sastavu hotel Tami Residence **** nudi moderan kongresni centar sa više multifunkcionalnih konferencijskuh sala kapaciteta od 250 – 180 mesta i sale za satanke kapaciteta od 100 – 50 mesta. Sale su opremljene u skladu sa visokim standardima i trendovima, pružaju ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora.

 

Ako imate potrebu da na kratko posetite Niš, u hotelu Tami Residence **** možete priuštiti sebi trenutke opuštanja nakon svakodnevnih obaveza i osloboditi se stresa u novootvorenom SPA&Wellness centru TAMI koji Vam nudi različite tipove masaža, fitness program, saunu, tepidarijum i jacuzzi.

 

Adresa: Durmitorska prilaz br.1, 18 000 Niš, Srbija

Tel: +381 18 282 222, +381 18 505 800, + 381 62 804 19 50

Fax:+381 18 505 818

E-mail: recepcija@tamiresidence.com

Web sajt: www.tamiresidence.com