Hostel Centar Streetlife


Hostel Centar Streetlife nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta, u ulici Generala Bože Jankovića 14 - paralelnoj sa Voždovom ulicom u kojoj je i istoimena, najstarija osnovna škola u gradu. Glavna ulica i šetalište su na svega par minuta, kao i srednjovekovna tvrđava i kej. U neposrednoj blizini je Sportski centar Čair, stadion i mnogobrojne taverne, kafei i restorani. Posebno je zanimljivo što su gostima hostela dostupni svi urbani i kulturni sadržaji grada, a nalazi se u mirnoj ulici, pa su odmor i opuštanje zagarantovani. Naš hostel je sinonim za ulazak u zonu bez stresa, odiše relaksirajućom atmosferom i divnom energijom.

Hostel raspolaže sa pet soba i dva zajednička kupatila. Suny dream je soba sa francuskim kevetom, Butterfly dream je soba sa dva kreveta ( na sprat), Rose dream je sa četiri kreveta (na sprat),Zen dream je jednokrevetna soba, Nirvana dream je trokrevetna- (jedan krevet na sprat). U dnevnom boravku je televizor, a kuhinja ima rešo, ketler, frižider i mašinu za pranje i sušenje veša. Gostima hostela su u svakom trenutku na usluzi: klima, WiFi, fen za kosu, pegla i daska za peglanje odeće, bicikli. Prevoz do željenih destinacija u gradu i van grada su obezbeđeni uz doplatu. Parking je obezbeđen.

Hostel je prilagođen svim generacijama.

Cena je vrlo pristupačna i po osobi iznosi 10 evra u dinarskoj protivrednosti, a boravišna taksa od 130 dinara po danu je uračunata u cenu.

Za boravak grupe u hostelu, moguć je dogovor oko cene smeštaja.

 

Adresa:Generala Bože Jankovića 14, 18000 Niš

Telefon: +381 65 24 05 040

E-mail: streetlife.hostel@gmail.com   

https://www.facebook.com/hostel.streetlife