Etno kuća „La vie“

Život na selu nije lak. Tako bar tvrde oni koji tamo žive ili su selo napustili. Ipak, postoji niz jedinstvenih stvari koje stanovnici grada nikada nisu iskusili.

Ukoliko ste ljubitelj lepog ambijenta, čistog vazduha, prijatnog prostora za rad i po želji domaće hrane onda je Domaćinstvo La ViE na selu, u selu Prva Kutina pravi izbor za vas.

Umesto saobraćajne buke, uspavaće vas zrikavci. Cepanje drva, miris pokošenog sena, sakupljanje suvaraka u šumi, vatra u ognjištu u hladnim noćima, samo su deo jedinstvenog doživljaja koji samo selo može da pruži.

Sada uz dostupan internet svuda, možemo da pratimo sve što se dešava u svetu pa čak i da radimo iz udobnosti ljuljaške na selu dok posmatramo vedro noćno nebo sa milionima zvezda kojima se svake noći iznova čudimo jer, zbog gradskog svetla, smoga i magle, nismo ni znali da na nebu postoje drugi objekti osim Sunca i Meseca.

Priuštite sebi da napustite zagađeni grad i za svoj uloženi rad i vreme, budete nagrađeni čistim vazduhom, šetnjom kroz prirodu, domaćim slatkom, teglom ajvara, pitom sa zeljem i sirom, i ostalim seoskim đakonijama…

U selu Prva Kutina se nalazi i Restoran Prince, koji može biti mesto za za vaš nedeljni porodični ručak, uživanje i opuštanje pored bazena ili u klimatizovanom delu restorana.

Prva Kutina je selo koje je od Niša udaljeno 11km a od Niške banje svega 1,5km .

Domaćinstvo La ViE na selu, kontakt telefon: +381 60 874 7563

Restoran Prince, kontakt telefon: +381 61 654 9689