DND Vila


DND vila nudi raznovrsne sobe i apartmane u Niškoj Banji, za izdavanje na kraći i duži period, koji odgovaraju svim budžetima. Naši udobni apartmani su moderno opremljeni i izdaju se po povoljnoj ceni i u isto vreme su luksuzni i u rangu su sa hotelima od 5 zvezdica, sa većim prostorom i komforom, gde možete da uživate u svim pogodnostima i pratećem sadržaju dok boravite u Niškoj Banji. Naša vila je idealan izbor za porodice i grupne dolaske jer nudi mnogo veći prostor i privatnost od bilo kog hotela. Bili bismo presrećni da podelimo sa Vama naše znanje i iskustvo, da bismo vam omogućili nezaboravan boravak u Niškoj Banji.
U ponudi imamo različite kvadrature apartmana koji su predviđeni za boravak jedne do šest osoba u jednom apartmanu.
Nudimo mogućnost smeštaja većih grupa gostiju za seminare, konferencije, sportske događaje, kulturne manifestacije koje se održavaju u Niškoj Banji.
DND vila nudi restoranske usluge kapiciteta do 70 gostiju za poslovne ruckove, svadbena i rodjendanska veselja.
Sve sobe i apartmani imaju klima uređaj, internet konekciju, televizor i telefon.
DND VILU odlikuje moderan dizajn apartmana, kvalitet smeštaja, čistoća kao i ljubazno osoblje koje vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.
Na raspolaganju su Vam i kongres sala, otvoreni bazen sa hidraulicnom masazom kao i spa centar sa pratećim programom za Vaše uživanje i zadovoljstvo.
Cilj našeg poslovanja je da svaki gost bude zadovoljan smeštajem i kompletnom uslugom tokom boravka u našim apartmanima.
Naša najbolja reklama su zadovoljni gosti. Budite i Vi jedan od njih!

 

Adresa: Srpskih junaka bb. Niška Banja

Telefon: +381 18 455 90 90

Mobilni: +381 69 250 80 05

Email: dndvila@yahoo.com

Web sajt: www.viladnd.rs