Da doživite u Nišu


AVANTURE U OKOLINI   - Priroda je ovom gradu podarila sve, a ljudi su to vešto iskoristili i prilagodili uživanjima u prirodi. Ukoliko ste željni avanture Niš i njegova okolina pružiće vam neverovatne doživljaje uz uživanje u  skrivenim predelima i netaknutoj prirodi.

Top avanture: http://www.visitnis.com/najbolje-avanture.html

 

’’WELLNESS & SPA CENTER’’ U NIŠKOJ BANJI – Niška Banja se nalazi na međunarodnom putu Niš – Sofija, 10 km od centra grada. U wellness & spa center Sense“ možete uživati u blagodetima lekovite, termomineralne vode, masažama i ostalim tretmanima koje će povratiti vašu prirodnu ravnotežu duha i tela.

Za više informacija : http://www.visitnis.com/wellness-and-spa-centar-sense.html

 

KAFANA - Kada dođe vreme za ručak, svaki Nišlija ne samo da će vam  preporučiti svoju omiljenu kafanu, već će vas tamo i odvesti. Samo da znate da se iz niške kafane ne izlazi tako lako i zato treba imati na umu nekoliko stvari:

  • Početak je „žestok“i kreće sa rakijom. Čak i ako niste ljubitelj ovog alkoholnog napitka, ubedljivi domaćini će vas sigurno naterati da ga barem probate. 
  • Ne preterujte sa hladnim predjelom, jer vas posle njega čeka toplo predjelo, a posle toplog čeka vas čorbica, glavno jelo, desert, kafa i uz sve to mnogo pića .

Za više informacija : http://www.visitnis.com/kafane-u-centru-grada.html

 

NOĆNI ŽIVOT - „Merak nema cenu“ izreka je koja najbolje oslikava temperament i duh Nišlija kad je provod u pitanju. To znači da su Nišlije uvek spremne da ostave poslednji dinar u kafani i dočekaju zoru ako ih ponese dobra muzika, društvo, piće i atmosfera. Provod u Nišu predstavlja jedinstven doživljaj koji će te prepričavati godinama i zato nemojte da ga propustite!

Za više informacija : http://www.visitnis.com/diskoteke-i-klubovi.html