Art and music festival “PozitivNI”

06 Jun 17


Art and music festival “PozitivNI” koji već treću godinu za redom promoviše umetnost, kulturu i kreativnost održan je 3. juna u parku Čair. 

Više od 400 umetnika i sportista pokazalo je da Niš zaista ima šta da pruži, kao i da ovakvi događaji imaju brojnu publiku i definitivno obogaćuju turističku ponudu grada.

U perodu od 10.00 ujutro do 01.00 posle ponoći sve generacije imale su priliku da pronađu deo za sebe - deca da uživaju u stvaranju , igrama  i takmičenjima, roditelji da se druže , odmaraju na prostirkama uz kafu ili razmenjuju kreativne ideje sa učesnicima festivala.  Sve to pratila je dobra muzika i scenski nastupi dečijih bendova, horova, plesača, glumaca…

Posebno oduševljenje među tinejdžerima izazvao je nastup najpopularnije youtube ekipe jutjubera sa ovih prostora-  Yasserstain iz Novog Sada, a zatim su sledili nastupi fantastičnih niških muzičara - hora Vilenjaci, Penthouse band-a i mladih rok bendova - Epicoustic, Abs, Hazel, Nezeljeno dejstvo, Vanredno Stanje, Bunker, Opositte way.

Festival PozitivNI je i ovog juna doneo talas kreativne i pozitivne energije! Vidimo se sledeće godine!

Fotografije : https://www.facebook.com/pg/pozitivni.kao.nekad/photos/?tab=album&album_id=1557414010969346

Stranica festivala : https://www.facebook.com/pozitivni.kao.nekad/

Organizatori:  “PozitivNI” u saradnji sa Turističkom organizacijom Niš, Kancelarijom za mlade i Sportskim savezom Niša, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

photo by: Ivan Dinić


Koja manifestacija po vama privlači najviše turista u naš grad?

  • Nisville
  • Nisomnia
  • Filmski susreti
  • Dani bureka


Galerija


Grad Niš