20. Међународни сајам туризма и активног одмора, Ниш 2019.

Поштовани пријатељи и партнери,

Имамо изузетно задовољство да Вас обавестимo да ће наредни јубиларни   20. Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу бити одржан у  хали СЦ „Чаир“ у периоду од 18 20. априла 2019.год.

Како је Сајам, одржан  2018. године био добро место сусрета туристичке привреде  као и понуде и потражње и место за пословне договоре ,презентације, али и  размену иновативних идеја и садржаја. Прошлогодишњи Сајам  је забележио рекордни број од преко 130 излагача из земље и из региона, Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Мађарске и Грчке међу којима су биле туристичке агенције, туроператори, туристичке организације градова и општина, хотелијери, представници бањског и здравственог туризма, представници спортско – рекреативног туризма и активног одмора, организатори манифестација, као и удружења самосталних занатлија сувенира. С правом очекујемо да ће на следећем јубиларном Сајму, многи од њих поновити своје учешће а према најавама имаћемо нове излагаче, госте, туроператоре из региона Балкана.

Поред активног одмора као једне од тема Сајма,  акценат ће бити и на гастрономској и винској понуди, што се пре свега односи на презентацију и дегустацију карактеристичне локалне кухиње излагача. С тога вас позивамо да се прикључите, на “FOOD COURT“-у, штанду посебно намењеном за презентацију и дегустацију гастро специјалитета и пића, што је одлична прилика да се посетиоцима презентује туристичка  дестинација и на овај начин.

Туристичка организација Ниш Вас позива да обогатите пратећи  програм сајма који припремо за учеснике и посетиоце, и узмете учешће у некој од пратећих активности Сајма: на  тематској конференцији “О примени нових измена Закона о туризму”  и новим моделима   промоције културног наслеђа, као и у презентацији посебних програма који се традиционално одржава у конференцијској сали али и на централној бини у оквиру сајма.

Како је међународни сајам туризма и активног одмора постао један од важнијих догађаја региона, позивамо Вас и  наредне године будете један од учесника    20. Међународног сајма туризма и активног одмора Ниш 2019.

 

Пријава у динарима >>>>>>>

Пријава у еурима >>>>>>>