1 idealan dan u Nišu - Easy Travel


UPOZNAJTE NIŠ ZA 24 SATA

 

            Doživite nezaboravnu priču vodiča dok obilazite kulturno istorijske znamenitosti  i lud  provod uz autentičnu gastronomsku ponudu .

Ukoliko pak  opijeni srpskim, južnjačkim temperamentom poželite više i produžite boravak vaš izbor je program NIŠ KROZ VEKOVE koji otkriva sve čari grada na Nišavi...

 

08:00 - Doručak u restoranu „Pležer” u meraklijskoj uličici Kazandžijsko sokače.

09:00 - Uživajte u šetnji sa vodičem kroz Nišku tvrđavu. Današnji izgled utvrđenja datira s početka XVIII veka, a turska tvrđava koja sada egzistira izgrađena je na istom mestu gde i ranija utvrđenja iz rimskog, vizantijskog i srpskog srednjevekovnog doba.

11:00 - U zadnjem delu tvrđave nalaze se studiji slikara i vajara Niša, od kojih su neki otvoreni za publiku ili se mogu posetiti neke od suvenirnica – prodavnica u tvrđavi, a gde možete naći neke od najboljih i najoriginalnijih suvenira u regionu.

11:30 - Šetnja – obilazak centra Niša duž reke Nišave gde se može videti zgrada Banovine, Niška otvorena velika pijaca i cvetna pijaca, a preko mosta na Nišavi dolazi se do pešačke zone i Obrenovićeve ulice.

12:00 - Poseta Narodnom muzeju Niša.

13:00 - Testiranje i takmičenje u kupažiranju vina i nakon toga ručak u elegantnom restoranu „Regent Klub”.

15:00 - Nastavlja se razgledanje grada – transfer (autobusom/putničkim kombijem ili autom) do Medijane, luksuzne vile koju je izgradio imperator Konstantin Veliki, koji je i rođen u Nišu. Od Medijane nastavljamo obilazak Ćele kule.

17:30 - Obilazak se nastavlja u vidu opuštenog popodneva u obližnjoj banji – Niška Banja, odlazak u velnes i spa centar.

19:30 - Nazad u hotel na brzo osveženje i spremite se za vruću južnjačku noć!

20:00 - Probajte srpsku nacionalnu hranu u restoranu „Sinđelić”.

*Sinđelić kuća je nekada bila konak – tipična srpska kuća XVIII veka, koja se i sada nalazi u samom centru grada.

23:00 - Možete pešice nazad do hotela ili možete izabrati aktivni noćni život do ranih jutarnjih sati!

Niš je poznat po svom noćnom životu – otkrijte najbolje što grad može da pruži sa vodičem: obilazak gradskih pabova. Uživajte u besplatnom piću dobrodošlice i izbegnite redove na ulazu u svaki bar i klub! Srpski južnjački temperament je topao i mami vas svojom gostoljubivošću.

 

Uživajte u zabavi do ranih jutarnjih sati i ne zaboravite da probate čuveni burek (sa sirom ili sa mesom) u odličnim pekarama u centru grada. To je uobičajeni kraj jedne niške noći.

 Medijana je zatvorena do septembra 2013. godine.

O AGENCIJI

 

            Turistička agencija Easy Travel nalazi se u Nišu, drugom po veličini gradu u Srbiji koji je regionalno političko, privredno središte jugoistočne Srbije. Agencija je nosilac OTP Licence br. 532, član YUTA, Kongresnog biroa Srbije i YUTA. Agencija nudi turistički servis sa licenciranim turističkim vodičima koji govore engleski i srpski jezik. Easy Travel vodiči odlično poznaju istoriju grada i regiona. U saradnji sa agencijom mogu se organizovati različiti individualni i grupni razgledi-obilasci grada kao i višednevne ekskurzije u jugoistočnoj Srbiji. Sva razgledanja i turistički obilasci započinju sa lokacije u pešačkoj zoni Niša – sa adrese Obrenovićeva bb ispred PC „Gorča”. Agencija takodđe pruža i prateće usluge: rezervaciju i tiketiranje avio-karata, rezervaciju hotela, posredovanje prilikom rentiranja automobila. Naše iskustvo u turizmu i posebna snaga posvećenosti zahtevu kupaca omogućava najbolji kvalitet turističkih usluga pruženih po svetskim standardima.

 

INFORMACIJE

 

Adresa: Obrenovićeva bb, P.C. Gorča, M-18, 18000 Niš, Srbija

Tel/Faks: + 381 18 292 555, Mob: + 381 69 32 92 555

E-mail: info@easytravel.rs

Veb sajt: www.easytravel.rs